QUIN ÉS EL MILLOR BANC AVUI? El meu, sense dubtes.

Avui ho he entès tot. Ara ja sé per què la meva oficina bancària, i algunes més de la marca, són la millor opció que avui un consumidor financer pot escollir.

El per què ho entendreu fàcilment si llegiu l’excel·lent (i molt veraç) article del professor de ESADE Sr Josep Maria GALÍ que podeu trobar aquí, avui publicat pel diari ARA.  I si després us explico que els Directors provinents de l’antiga UNNIM no perceben cap incentiu econòmic real, per tant NO ESTEM SUBJECTES a la maquiavèl·lica estratègia que explica obertament els Sr Galí.

Certament si no hi ha cap incentiu pervers un professional opta per assessorar amb sinceritat i cercant la satisfacció del client, cosa que per molt que sorprengui a alguns també és beneficiós a curt i llarg termini per les pròpies Entitats. Ja ho deia la famosa campanya de la Generalitat: “Treballar be no te fronteres, treballar malament no te futur”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.