TEATRE, obra UN DÉU SALVATGE de Yasmina Reza

Sorprèn agradablement com un text teatral aconsegueix de forma divertida, dins una comèdia, retratar una societat egoista i complicada. Gran virtut  explicar de forma amena quelcom seriós i aconseguir fer arribar el missatge.

Destacar com dos parelles poden formar tantes correlacions diferents en funció dels interessos particulars. Que fàcil és trobar aliats a la guerra, quina fam de destruir l’enemic.

Important el treball de les dues parelles, en Madaula i la Camí, na Ndongo i el Boixaderes. Tots en diferents moments prenen el protagonisme, amb un treball individual que passa de desapercebut a central en funció del moment de l’obra. No hi entenc un bri però tot em va semblar molt ben coordinat, deu ser mèrit del Director i l’equip.

Molt recomanable, ara està al Teatre Goya de Barcelona,  prop de Plaça Universitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.