L’EXTREMA DRETA NO PUJA, ES TREU LA CARETA I BEN JUSTET.

Des de la desfeta del PSOE a Andalusia molta gent intenta fer-vos creure que “puja” la dreta a la península ibèrica.

La pròpia Susana Díaz, per amagar el seu fracàs i no admetre responsabilitats farà ús del “procés” per justificar la seva derrota.

Ara be, el llenguatge matemàtic és inapelable, llàstima que sovint s’en fa poc ús. US CONVIDO A VEURE ELS VOTS A LES ELECCIONS ANDALUSES durant les darreres quatre convocatòries, i després ho comentem.

Conclusions:

  1. A la “dreta” els vota 3 de cada 10 andalusos. Ara i fa 10 anys. I no augmenta pas la parròquia.
  2. Les “esquerres” perden 900mil vots (un 15% del total) que són enviats directament a l’abstenció. 
  3. La dreta s’ha tret la “careta” de progre. El PP perd un milió de vots en favor de les dues opcions més extremades o més retrógrades. O sia, són els mateixos, sols que ara estan orgullosos de ser els hereus del dictador Franco i es veuen guapos “machos ibéricus”.
  4. Si la Susana Díaz i el PSOE apliquèssin sentit comú haurien d’analitzar que han fet tant malament a Andalusia com per desencantar una massa de votants tant important.

Potser caldria analizar conceptes com: corrupció, nepotisme i especialment ineptitud per entendre que ha passat a Andalusia i que pot passar a la resta de les Espanyes. Caldria que el PSOE reflexionés respecte on han anat a parar les idees base del socialisme (progrés, igualtat social, educació, etc). Caldria que reflexionéssin respecte on els ha portat la “professionalització” de la política i quines consequències econòmiques i socials ha tingut el seu govern respecte el territori andalús, malgrat la pluja de milions d’euros rebutda en concepte d’ajut al progrés des d’Europa i des d’altres territoris ibèrics.

En resum, el que ha passat a Andalusia res te a veure amb el “procés”, bàsicament per que la dreta no suma pas més vots. No us deixeu enganyar, la dreta són els que són i no més. Senzillament pel seu extrem dret s’han tret la careta i alardejen de ser el que són, i més quan el Cabdill Aznar els esperona a cor que vols.

Espero que el PSC en prengui nota i superi les seves pors, pel be de Catalunya, una lectura erronia els podria situar més enllà de Plutó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.